Kummilapsikonsertit

KUMMILAPSIKONSERTIT
Lohjan kaupunginorkesteri kutsuu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston kanssa kummilapsikseen kaikki vuonna 2021 syntyneet lohjalaislapset perheineen. Kummilapsitoiminnan tavoitteena on herättää rakkaus musiikkiin ja soittamiseen, tarjota perheille yhteinen kokemus sekä tukea lapsen kasvua ja kehitystä musiikin keinoin.

 

Omppu-nalle ja pikkuiset kultakalat

Lohjan kaupunginorkesterin ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston yhteistyössä toteuttamat kummilapsikonsertit tulevat taas. Maskottimme Omppu-nalle seikkailee kevään konserteissa vedenalaisessa maailmassa. Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston muskariopettajat Pirita Mikkonen ja Jenny Backman-Pråhl johdattavat lapset musiikin maailmaan yhdessä Lohjan kaupunginorkesterin muusikoiden kanssa. Konsertissa lauletaan, leikitään, kuunnellaan ja liikutaan. Mukana on myös kummilapsien maskotti Omppu-Nalle, joka kulkee mukana koko kummilapsiajan.

Kummilapsitoiminta jatkuu vuoteen 2024 saakka. Jatkossa kummilapset kutsutaan kaksi kertaa vuodessa Lohjan kaupunginorkesterin tapahtumiin yhdessä Omppu-Nallen ja kaupunginorkesterin muusikoiden kanssa. Osallistuminen konsertteihin on perheille maksutonta.

Kevään 2022 kummilapsikonsertit järjestetään Laurentius-salissa torstaina 5.5.2022 klo 9, 10 ja 11 ja perjantaina 6.5.2022 klo 13, 14, 15.

Ilmoittautuminen konsertteihin tämän linkin kautta https://link.webropolsurveys.com/S/89125135D99E4F5B

Konserttien kesto on n. 30 min. Konsertit juonnetaan sekä suomen- että ruotsinkielellä.

Ilmoittautuminen kummilapseksi:
Käy myös jättämässä ajankohtaiset tietosi tämän linkin kautta https://link.webropolsurveys.com/S/AD0DBF8BFE0F052E
Saat jatkossakin tietoa tapahtumista sähköpostiisi ja olet oikeutettu osallistumaan kummilapsikonsertteihin. Kummilapsitoiminta on maksutonta osallistujille.

Lämpimästi tervetuloa!

Siirry sivun alkuun