Kummilapsikonsertit

KUMMILAPSIKONSERTIT
Lohjan kaupunginorkesteri kutsuu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston kanssa kummilapsikseen kaikki vuonna 2021 syntyneet lohjalaislapset perheineen. Kummilapsitoiminnan tavoitteena on herättää rakkaus musiikkiin ja soittamiseen, tarjota perheille yhteinen kokemus sekä tukea lapsen kasvua ja kehitystä musiikin keinoin.

 

Lohjan kaupunginorkesterin ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston yhteistyössä toteuttamat kummilapsikonsertit jatkuvat! Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston muskariopettajat Pirita Mikkonen ja Jenny Backman-Pråhl johdattavat lapset musiikin maailmaan yhdessä Lohjan kaupunginorkesterin muusikoiden kanssa. Konsertissa lauletaan, leikitään, kuunnellaan ja liikutaan. Mukana on myös kummilapsien maskotti Omppu-Nalle, joka kulkee mukana koko kummilapsiajan.

MAISTERI MOLTO JA ORKESTERIN OPPITUNTI
Pe 17.5.2024 klo 17 etkot Kummilapsille Sibelius-salissa
KONSERTTI klo 18 Laurentius-sali

Maisteri Molto
Lohjan kaupunginorkesteri

TV- sarjastaan tuttu omalaatuinen musiikinopettaja Maisteri Molto kosertoi Lohjan kaupunginorkesterin kanssa hykerryttävän hauskassa Orkesterin oppitunnissa.

Tässä vuorovaikutteisessa konsertissa saa osallistua tanssiin ja lauluun sekä kuunnella tuttuja kappaleita uusin, upein Jussi-Matti Haaviston tekemin sovituksin. Konsertissa kaiken ikäiset voivat oppia uutta musiikista ja nauttia Lohjan kaupunginorkesterin ihmeellisestä soinnista.

Kummilasten etkoilla on tarjolla mehua ja pipareita. Omppu-Nallekin on tulossa ja hän lupaili tuoda joitain rytmisoittia kummilasten kokeiltavaksi.

Kummilapsille ja heidän perheilleen vapaa pääsy.
Liput konsertiin muille 10€ NetTicket.fi (vinkkaathan naapureillekin!)

konsertin kesto n. 45 min.

Ilmoittaudu https://link.webropol.com/s/kummilapsikevat2024

Kummilapsitoiminta jatkuu vuoden loppuun 2024 saakka. Kummilapset kutsutaan kaksi kertaa vuodessa Lohjan kaupunginorkesterin tapahtumiin yhdessä Omppu-nallen ja kaupunginorkesterin muusikoiden kanssa. Osallistuminen konsertteihin on perheille maksutonta.

Mukaan toimintaan voi edelleen ilmoittautua qr-koodin kautta tai sähköpostilla orkesteri@lohja.fi

Siirry sivun alkuun