Kummilapsikonsertit

KUMMILAPSIKONSERTIT
Lohjan kaupunginorkesteri kutsuu yhteistyössä Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston kanssa kummilapsikseen kaikki vuonna 2021 syntyneet lohjalaislapset perheineen. Kummilapsitoiminnan tavoitteena on herättää rakkaus musiikkiin ja soittamiseen, tarjota perheille yhteinen kokemus sekä tukea lapsen kasvua ja kehitystä musiikin keinoin.

 

 

Lohjan kaupunginorkesterin ja Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston yhteistyössä toteuttamat kummilapsikonsertit jatkuvat! Länsi-Uudenmaan musiikkiopiston muskariopettajat Pirita Mikkonen ja Jenny Backman-Pråhl johdattavat lapset musiikin maailmaan yhdessä Lohjan kaupunginorkesterin muusikoiden kanssa. Konsertissa lauletaan, leikitään, kuunnellaan ja liikutaan. Mukana on myös kummilapsien maskotti Omppu-Nalle, joka kulkee mukana koko kummilapsiajan.

Kummilapsitoiminta jatkuu vuoden loppuun 2024 saakka. Kummilapset kutsutaan kaksi kertaa vuodessa Lohjan kaupunginorkesterin tapahtumiin yhdessä Omppu-nallen ja kaupunginorkesterin muusikoiden kanssa. Osallistuminen konsertteihin on perheille maksutonta.

Kummilapsitoimintaan mukaan jo ilmoittautuneille perheille lähetetään ilmoittautumislinkki elokuun 2024 aikana. Mukaan toimintaan voi edelleen ilmoittautua qr-koodin kautta tai sähköpostilla orkesteri@lohja.fi

Siirry sivun alkuun