Orkesterissa on avoimena kontrabasson äänenjohtajan toimi

Haemme kontrabasson äänenjohtajaa Lohjan kaupunginorkesteriin vakituiseen työsuhteeseen alkaen 1.8.2022. 

Hae työpaikkaa täällä.

Kontrabasson äänenjohtajana monipuoliseen työnkuvaasi kuuluu sekä pienkokoonpanoissa, sinfonietta- että sinfoniaorkesterissa soittaminen. Vastaat oman soitinryhmäsi liidaustehtävistä, jousituksista sekä soitinryhmäsi soinnin kehittämisestä. Tehtävään kuuluu myös kontrabassonsoiton opettamista 5 viikkotuntia Länsi-Uudenmaan musiikkiopistossa. Opetuskokemus katsotaan eduksi.

Koesoitto järjestetään ma 23.5.2022 klo 10 alkaen Laurentius-salissa, Kirkkokatu 6, Lohja.

Koesoittotehtävät:
– 1. ja 2. osa kadensseineen jommastakummasta seuraavasta: Dittersdorf: Kontrabassokonsertto nro 2 tai Vanhal: Kontrabassokonsertto
– 1. ja 2. osa jommastakummasta seuraavasta: Bottesini: Kontrabassokonsertto nro 2 tai Koussevitzky: Kontrabassokonsertto
– Hakuajan jälkeen ilmoitettavat orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät.

Huomioithan, että koesoittotehtävät on soitettava orkesterivireisellä instrumentilla.
Lisäksi hakijat varautuvat antamaan lyhyen opetusnäytteen sekä haastattelun.

Kutsu koesoittoon sekä orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät lähetetään 2.5.2022 mennessä hakemusten
perusteella.

Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan yhteystiedot, opinnot, työkokemus ja käyttääkö hakija orkesterin pianistia vai omaa säestäjää koesoitossa. Lisäksi hakemukseen pyydetään lyhyttä kuvausta omista vuorovaikutustaidoista.

Palkka on 2516,32 €, KVTES:n mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävistä ja koesoitoista antaa intendentti Heidi Ketola sähköpostitse heidi.ketola@lohja.fi tai puhelimitse +358 44 374 1464. 

Lohjan kaupunki on savuton työpaikka.

Siirry sivun alkuun