Orkesterin intendentin virkaan on valittu Heidi Ketola

Heidi Ketola on hoitanut Lohjan kaupunginorkesterin intendentin viransijaisuutta vuoden 2020 alusta lähtien. Koulutukseltaan hän on kulttuurituottaja (YAMK), musiikkipedagogi (AMK) sekä muusikko (AMK). Lohjan kaupunginorkesteri on tullut tutuksi Ketolalle alttoviulistina jo lähes kymmenen vuoden ajan.

Intendentti vastaa orkesterin talous- ja henkilöstöjohtamisesta sekä konserttituotantojen suunnittelusta yhdessä taiteellisen johtajan ja orkesterin ohjelmistotoimikunnan kanssa. Intendentin tehtäviin kuuluu orkesterin sidosryhmäsuhteiden hoitaminen sekä yleisötyön suunnittelu ja kehittäminen.

”Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta ja siitä, että minut valittiin intendentin virkaan. Orkesteri elää mielenkiintoisesta vaihetta. On hienoa päästä kehittämään orkesteria vastavalittujen konserttimestarin ja taiteellisen johtajan kanssa. Korona asettaa isoja haasteita myös meidän toiminnallemme. Odotan sitä, että voimme taas keväällä avata Laurentius-salin ovet yleisölle ja saamme tarjota kuulijoillemme mieleenpainuvia kokemuksia ja upeita elämyksiä” Ketola sanoo.

Siirry sivun alkuun